Jak działamy?
- OPRACOWUJEMY – receptury według Twoich założeń wspólnie z doświadczonym technologiem żywności
- PRZYGOTOWUJEMY – propozycje produktów do porftolio klienta
- PROJEKTUJEMY – etykiety, opakowania, branding
- PROPONUJEMY – rozwiązania w oparciu o najnowsze światowe trendy
- TESTUJEMY – produkty na półkach sklepów i w rozwiązaniach e-commerce
- RAPORTUJEMY – i wyciągamy wnioski, sugerujemy elementy do poprawy
Doświadczenie
Wiemy jak trudne jest stworzenie marki własnej i wprowadzenie na rynek nowego produktu. Jesteśmy świadomi liczby elementów, które mogą przesądzić o sukcesie lub porażce. Dlatego na każdym etapie prac nad projektem czuwamy, by sprostać oczekiwaniom Twoim i Twojej firmy. Wszystkie pomysły realizujemy z zaangażowaniem tak, by stały się wspólnym sukcesem.
Jesteśmy profesjonalistami w tej dziedzinie, nasz zespół to doświadczeni:
- szefowie kuchni
- technologowie żywności
- dietetycy
- managerowie z branży HoReCa i FMCG
- graficy
- specjaliści w marketingu tradycyjnym i online
Współpracowaliśmy między innymi z Dr. Oetker, JustChopped, Unilever
Potrzebujesz więcej informacji?
Skontaktuj się z nami
Do współpracy zapraszamy Partnerów ceniących sobie profesjonalne relacje w biznesie, firm które potrzebują zmian w swoim modelu biznesowym lub paliwa do dalszego rozwoju.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o współpracy z Secret Garden Group, napisz do nas na kontakt@secretgardengroup.pl.
Z jakiej wielkości cateringami współpracujecie?
W chwili obecnej współpracujemy z kilkoma firmami z branży cateringu dietetycznego, każda z nich obsługuje od 20 do 70 zestawów cateringów dziennie.
Czy zapewniacie dostawy cateringów współpracującym firmom?
Tak, częściowo za pomocą własnej floty, częściowo poprzez partnerów logistycznych.
Jak duża jest kuchnia, którą dysponujecie?
Nasza kuchnia centralna to obiekt o powierzchni blisko 600 m2, wyposażony między innymi w chłodnię, mroźnię, dedykowane pomieszczenie do przygotowywania diety bezglutenowej.
Czy istnieje możliwość wynajęcia kuchni na godziny lub dni?
NIe, w tej chwili nie przewidujemy takiego modelu współpracy.